Reşadiye Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz kendini bil ilkesi ile ifade edilen felsefeyi benimsiyerek, içerisine aldığı her öğrencinin mezun olduğu güne kadar kafasında seçmek istediği meslekle ilgili net bir fikir oluşmuş ve yaşamı boyunca kendisi için bir gelişim kendini ifade etme aracı olarak her türlü ilgi alanını bulmuş bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca eğitim öğretim hizmeti verdiğimiz çevredeki tüm kişiler için de bu konuda yeterliliğini ispat etmiş yönlendirici ve destekleyici bir kurum olmayı hedeflemiştir. İLKELERİMİZ: Öğrenci merkezli eğitim. Grup halinde çalışma ve gelişim. Yeterliliklerinin ve sınırlarının farkında olmak. Teknolojiyi kullanabilen bireyler yetiştirmek. Çevreyle sürekli iletişim. Eğitim öğretim süreci boyunca etkileri ve tepkileri sürekli kontrol.

Misyon: Okulumuz çevresinden gelen öğrencileri meslek okulları yada akademik kariyeri hedefleyen diğer ortaöğretim kurumlarına hazırlayan, bünyesine aldığı öğrenciyi tüm özellikleriyle en iyi şekilde tanıyıp kendisini ifade edebileceği meslek dalına yönlendirmeyi hedefleyen bir ilköğretim okuludur. Okulumuz hem teknik hem de teknolojik alt yapısıyla öğrencilerinin kendilerini tanıyıp ilgi ve yeteneklerine en uygun alanları seçmelerine yeterli bir durumdadır. Ayrıca kurum içi dayanışma ve iletişim zenginliğiyle eğitim ve öğretimdeki her türlü yeniliğe uyum sağlayabilecek öğrenen bir ilişkiler bütünlüğü göstermektedir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://resadiyeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Reşadiye Mahallesi Akyazı/SAKARYA

Adres - Reşadiye Mahallesi Akyazı/SAKARYA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçeye 13 km, İle 39 km uzaklıktadır.